Várunk téged is a Hegyalja Vendégházba!

modern berendezés - gazdag felszereltség - természeti környezet

szállás minden jóval 12+2 fő részére

Köszöntelek a Hegyalja Vendégház weboldalán!

Mikóháza és vidékünk fontos számomra, a vendégházunk előtt található történelmi pincesor pedig különösen kedves a szívemnek. Identitásom kifejezése ez a megvalósult vendégház. Célom, hogy az ország egyik legszebb vidékén szállodai minőséget idéző, de barátságos és kedves szálláshelyet formázzak meg.

Fábián Edina

Mire számíthatsz, ha a Hegyalja Vendégházat választod?
12+2 férőhely - 4 hálótér - borospince - dézsafürdő - félpanziós ellátás - egész éves nyitva tartás

Pillanatképek

a Hegyalja Vendégház és Vendégei

Szeretnéd felfedezni Mikóháza környékét?

Barangold végig velem a Zemplént!
A Hegyalja Vendégház blogjában számtalan érdekességet fedezhetsz fel a Zemplénről

Ha programot szeretnék ajánlani vendégeimnek, akkor a sátoraljaújhelyi Kazinczy Ferenc Múzeum biztosan szerepel az ajánlatok között, hiszen itt mindig van valamilyen újdonság, valamilyen aktualitáshoz kötődő program az állandó ajánlatok mellett.

Sokféle kikapcsolódási lehetőség található a Zemplénben, de van egy hely, amit nem szabad kihagynod, ha szeretnéd megkóstolni vagy szeretnéd hazavinni az itt megkóstolt ízeket, esetleg magaddal vinnél valamilyen kézzel készített emléktárgyat.

A tavasz nagyon jó időszak sok mindenhez, tisztító kúrákhoz, nagytakarításhoz, lomtalanításhoz és egy kis tavaszi lazításhoz, újratöltéshez is. Én most ehhez az újratöltéshez ajánlok neked helyszínt és programokat, hogy a szervezéssel kevesebb időt kelljen töltened, amikor majd rászánod magad a pihenésre.