Tavaszi lazítás

2019.05.08

A tavasz nagyon jó időszak sok mindenhez, tisztító kúrákhoz, nagytakarításhoz, lomtalanításhoz és egy kis tavaszi lazításhoz, újratöltéshez is. Én most ehhez az újratöltéshez ajánlok neked helyszínt és programokat, hogy a szervezéssel kevesebb időt kelljen töltened, amikor majd rászánod magad a pihenésre.

A helyszín legyen a Hegyköz, a programlehetőségeket pedig pontokba szedtem, hogy könnyebben áttekinthető legyen:

Hollóháza: A Hollóházi Ipartörténeti Kiállítóhely - Múzeumban nemcsak megtekinthetjük az állandó ipartörténeti kiállítást, hanem magunk is kipróbálhatjuk a porcelánfestés mesterségét.

Füzér: A felújított Füzér vára nemcsak látnivalóként szolgál, de a várgondnokság kiváló programokat is biztosít az idelátogatóknak.

Pálháza: A Pálházi Állami Erdei Kisvasút különlegessége az egyre beszűkölő völgyben vezető vonala. A természetjárásnak egy páratlan élményt nyújtó változata.

Mikóháza: A vendégházunk előtt található a Mikóházi Történelmi Pincesor csodás látványt nyúlt mielőtt biciklizni indulnánk a Sátoraljaújhelyet Alsómihályival (a Kazinczy család ősi birtoka) összekötő 13,5 km hosszúságú kerékpárúton, melynek Mikóháza a 3. állomása.

Sátoraljaújhelyen további aktív kikapcsolódást nyújt a Zemplén Kalandpark, pihenésképpen pedig a történelemben merülhetünk el a Kazinczy Múzeumban.

A programlehetőségekről bővebben tájékozódhatsz a képek melletti leírásból, valamint a LÁTNIVALÓK albumban.

A helyszín és a programok adottak a tavaszi lazításhoz, már csak te hiányzol!

Hegyalja Vendégház
+36 30 566 1290